Kom och jobba hos oss!

Det är en konst att lyckas på marknaden i över 30 år. Hos oss blir du en del av ett framgångsrikt IT-företag med platt organisation, stabil kundbas och stark laganda.

Vi tror på mångfald och strävar därför efter balans i arbetsgruppen när det gäller olika personlighet, bakgrund, ålder och kön. Som medarbetare på Stamford får du chansen att ta stort eget ansvar och att utvecklas i din yrkesroll. Vi kommer att ställa höga krav på dig, men vi förväntar oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Det vi kan erbjuda är stimulerande arbetsuppgifter, goda möjligheter till kompetensutveckling och att lära dig olika branscher, samt en fin gemenskap med både arbetskamrater och kunder.

De flesta som jobbar på Stamford är dataingenjörer och/eller branschspecialister med flera års erfarenhet, men vi anställer också nyutexaminerade systemutvecklare. Flera av våra medarbetare har börjat med att göra sitt examensarbete hos oss.

”Jag hade jobbat som utvecklare i tio år när jag tog klivet över till förvaltningsorganisationen, och det har jag haft stor nytta av. Det är en av de saker som är bra med Stamford, att man får chansen att göra olika saker. I min grupp förvaltar vi två olika system för detaljhandeln, vilket innebär att vi förbättrar och underhåller produkterna löpande. Vi ansvarar också för support, användarstöd och dokumentation, och när olika ändringar är genomförda så testar vi och kvalitetssäkrar innan de går till kund för acceptanstest. Man kan säga att det är vårt uppdrag att dels förenkla för kunden, dels göra så att utvecklarna kan fokusera på utvecklingen. Jag tycker det här är världens roligaste jobb! Det är varierande och brett, och passar den som gillar ordning och reda och att styra upp processer.”

Malin Zachrisson

”Jag sitter på kontoret i Malmö och fokuserar framför allt på vår servicedesk. Man hade skaffat ett nytt ärendehanteringssystem bara någon månad innan jag kom, så jag har fått vara med och sätta upp processerna kring hur supporten ska fungera, vem som gör vad, hur vi återkopplar till kunden och så vidare. Jag tar också själv hand om konkreta supportärenden. Innan jag började på Stamford jobbade jag själv på kundsidan, och det har varit värdefullt att ha den erfarenheten av hur kunderna vill tas emot och bli bemötta. När man vet att man har löst ett problem åt någon, eller får tillbaks ’åh vad bra att ni ordnade det här så snabbt’ – det är det allra roligaste med mitt jobb.”

Lina Löwegren


Lediga jobb på Stamford

Är listan tom just nu? Om du vill kan du göra en spontanansökan i stället. Skicka i så fall ditt CV direkt till PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOnJlY3J1aXRAc3RhbWZvcmQuc2UiIHRhcmdldD1fYmxhbms+cmVjcnVpdEBzdGFtZm9yZC5zZTwvYT4=