Våra lösningar

Målgrupp

Vi har valt att arbeta med branschlösningar där vi aktivt kan bidra med branschkunskap som ger våra kunder en konkurrensfördel. Genom våra systemlösningar kan våra kunder göra bättre och effektivare affärer.

Teknik

Med 25 års erfarenhet av systemutveckling har vi provat på ganska mycket. I början av 90-talet var det terminalbaserade lösningar som gällde. Via tjocka klienter i client/server miljö är vi nu tillbaka i tunna klienter på Internet. På sätt och vis kan man säga att cirkeln är sluten. Vi använder olika verktyg i vår utveckling som blir allt mera baserad på browserteknik. Sedan starten har vi lagrat mängder av data i databaser från Progress. Ett driftsäkert och tryggt val som vi fortfarande använder till stor del.  Vi bygger även lösningar med Java och Open Source komponenter. Med Java kan vi, som en av få leverantörer, erbjuda Butiksdatasystem i Apples Mac-miljö eller Linux.

Progress är ett effektivt utvecklingsverktyg och är extremt driftsäkert för både kontors- och Internetanvändare. Databasen klarar av att hantera stora mängder information. Du använder plattformar från Microsoft Windows, Unix eller Linux utefter dina egna önskemål.

Utveckling

Vi använder Scrum och Props, en projektstyrningsmodell från Ericsson. Det gör att vi har de bästa förutsättningarna att tillsammans med våra kunder, genomföra arbetet i rätt tid och av hög kvalitet.

Utvecklingsarbetet sker för det mesta på vårt kontor i nära kontakt med våra kunder.

Utbildning

Varje år har vi schemalagda kurser på Stamford eller på några utvalda platser i Mellan- och Sydsverige. Skulle det finnas behov av kundanpassade utbildningar skräddarsyr vi dem tillsammans med kunden.

Support

Vår helpdesk hjälper dig om du får problem. Du kan ringa, skicka felanmälan via e-post eller registrera och följa din anmälan på webben. Vi använder en fjärrstyrningsprogramvara för att kunna hjälpa dig på distans. På så sätt kan vi omgående rätta till eventuella felaktigheter och visa hur du ska arbeta i systemet.